Hesabımı dondurma ve silme arasındaki fark nedir?

Facebook Hesabınızı dondurursanız:
    • İstediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.
    • İnsanlar zaman tünelinizi göremez ve sizi aratamaz.
  • Bazı bilgiler görünür kalabilir (ör. gönderdiğiniz mesajlar).
Hesabınızı silerseniz:
    • Silme işleminin ardından tekrar erişim sahibi olamazsınız.
    • Talepten birkaç gün sonra silme işlemini gerçekleştiririz. Bu süre içerisinde Facebook hesabınıza tekrar giriş yaparsanız hesabınızı silme isteğiniz iptal edilir.
    • Yedekleme sistemlerinde depolanan verilerin silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu süre içerisinde bilgilerinize Facebook’tan erişilemez.
    • Bazı şeyler hesabınızda saklanmaz. Örneğin, bir arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar hesabınızı silmenizin ardından bile arkadaşınızda kalabilir.
  • Bazı dosyaların (ör. günlük kayıtları) kopyaları veritabanımızda kalabilir, ancak bunlar kimliğinizi belirlemek için kullanılabilecek detaylardan arındırılır.

Kaynak: Facebook Yardım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir