Hesabımı dondurma ve silme arasındaki fark nedir?

Facebook Hesabınızı dondurursanız: İstediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz. İnsanlar zaman tünelinizi göremez ve sizi aratamaz. Bazı bilgiler görünür kalabilir (ör. gönderdiğiniz mesajlar). Hesabınızı silerseniz: Silme işleminin ardından tekrar erişim sahibi olamazsınız. Talepten birkaç gün sonra silme işlemini gerçekleştiririz. Bu süre içerisinde Facebook hesabınıza tekrar giriş yaparsanız hesabınızı silme isteğiniz iptal edilir….

daha fazlasını oku